Industri- och kommunikationskonsulten Condesign har för 2017 utsetts till ”Årets Innovatör inom Employer Branding” i kategorin ”Young Professionals”. Priset delas ut av Universum Communications, och ska tilldelas en organisation som vågar tänka på ett nytt sätt och genomdriver nya och innovativa idéer för att stärka sitt employer brand.

”Vi är väldigt glada och stolta över att ha erhållit denna utmärkelse. Det är ett kvitto på att vi är en attraktiv arbetsgivare bland unga arbetstagare, och ännu ett steg i riktningen att göra Condesign till det självklara valet när man vill ha en engagerad och attraktiv arbetsgivare,” säger Condesigns VD och koncernchef Fredrik Bromander.

Motiveringen i sin helhet: ”Condesign har arbetat med attraktionsfrågorna på ett väldigt engagerande och innovativt sätt. De har valt att gå vägar inget annat företag tidigare gått för att skapa medvetenhet hos både stunder och Young Professionals, men också attrahera rätt kompetens. Deras arbete med frågorna är väldigt imponerande och inspirerande. Universum Communications vill därför tilldela Condesign priset till Årets innovatör inom Employer Branding 2017”.