Bara i år har vi anställt 28 nya medarbetare och vår senaste rekrytering, försäljningschef Tobias Hahne, beskriver företaget och sina visioner så här:

”På Condesign finns utrymme för att uttrycka sig, man har sunda värderingar och alla jobbar tillsammans för företagets bästa. Där i ligger både en stolthet och en prestigelöshet. Det tilltalar mig. Företaget är dessutom snabbfotat: man har full koll på läget och vågar alltså agera.”

Tobias kommer att arbeta med både nykundsbearbetning och utveckling av befintliga konton och ser att han kommer få utlopp för sitt stora intresse, nämligen vad man kan åstadkomma med teknik. Placeringen är i Kista med primärt fokus på Mälardalen.

”Jag kommer även att finnas till hands där marknaden efterfrågar våra tjänster och vår närvaro nationellt sett. Försäljning handlar bland annat om att hitta mervärden för kunden och påvisa ökad lönsamhet och konkurrensförmåga. Genom att vara nyfiken och ställa genuint intresserade frågor får man insikt i kundens verksamhet och deras produkter. Det då man kan göra verklig skillnad för kunden och jag vill bidra till att göra fler medvetna om Condesigns stora professionalism och kompetens”, avslutar Tobias.