Att presentera en produkt och dess funktioner på ett sätt som kunder och användare snabbt kan ta till sig, är inte det enklaste i alla lägen.

Med 3D-illustrationer och animeringar ger du dina kunder en tydlig inblick i hur din produkt fungerar och ser ut, även på insidan eller placerad i en specifik miljö under speciella ljusförhållanden, kanske redan innan den producerats. Med sprängskisser och bilder i genomskärning, som enkelt görs utifrån en 3D-bild, visar du hur något är sammansatt utan att fysiskt plocka isär en motor eller såga upp lagren i ett hustak. Du kan också visa företeelser som ett vanligt foto inte kan, såsom gaser eller kalla/varma luftströmmar.

Möjligheterna att laborera med material – borstat stål eller vanlig plåt, vit eller grön plast? – är obegränsade och med en interaktiv lösning kan dina kunder själva vrida på modellen. Olika grader av fotorealism kan användas för olika syften och all tidskrävande retuschering är ett minne blott.

Condesigns 3D-illustratörer och animatörer har gedigen bakgrund som kombinerar känsla för form och färg med hög teknisk kompetens. Vi kan göra 3D-modeller utifrån både CAD och foton, eller från måttskisser om det är en helt ny produkt som ska designas. Materialet skräddarsys efter målgrupp och användningsområde, t.ex. marknadsföring, undervisning eller eftermarknad. Från en 3D-modell kan vi även rendera de vinklar som önskas för att illustrera en broschyr eller manual. Hur vill du visa upp din produkt?