Välkommen till Condesign!

Vi brukar kallas den trevliga konsultbyrån och det är vi mycket stolta över! Vi är minst lika stolta över 8:e platsen i Universums undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare 2012”.

Vi inom affärsområdet Engineering är en grupp kvalificerade konsulter som trivs bra tillsammans och med våra utvecklande uppdrag. Huvudkontoret ligger i Göteborg, där vi främst jobbar mot fordonsindustrin. Vi har även konsulter i Karlskoga och Eskilstuna.

Vi är verksamma inom flera områden, gå in på flikarna till höger så får du veta mer.

Låter detta intressant? Vi intervjuar löpande så skicka ditt cv till oss!

Nätverk

Lediga jobb

Läs mer om vilka kompetenser och roller vi söker

Certifieringsingenjören testar hållbarhet, tillförlitlighet och utsläpp i laboratoriemiljö och vid testbana med avseende på konsekvenser för miljön.

I dina uppgifter ingår att utveckla mekanisk riggmiljö, simulera fel och föreslå förbättringar. Du planerar och utför komponent-/produkttester. Certifieringsingenjörer analyserar också testresultat och skriver rapporter, arbetar med angivna testkoder och utvecklar nya om det behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av EC/ECE-certifiering.

Controllerns huvudsakliga uppgifter är att analysera, följa upp resultat, bevaka lönsamhet och ansvara för att företagets effektivitet följs upp.

Som controller är du ansvarig för produkt- och verktygskostnader redan i tidiga skeden av projekten. Du ser till att budgeten följs, att priser är korrekta och att upphandling sker enligt en fastslagen process. Du stödjer teamet med adekvata metoder för att nå optimala affärsbeslut.

SAP är meriterande.

Som diagnosingenjör, inom t.ex. fordonsindustrin, är du med i ett team där vi bygger felsökning på en produkt som ännu inte släppts.

Dagens högteknologiska fordon innehåller mängder med smarta, inbyggda system som alla har möjlighet att sätta felkoder. Med dessa felkoder som grund utvecklar du tillsammans med övriga i Guided Diagnostic-teamet felsökning till kundens felkodsbaserade verktyg. Verktyget läser ut fordonets felkoder som kommer att användas över hela världen för att plocka fram rätt felsökning åt mekaniker. De använder den felsökning du kommer att vara med om att utveckla.

Känns detta rätt för dig, ser vi gärna att du skickar din ansökan till oss!

Condesign engineering söker nu duktiga ingenjörer inom elektronik och mjukvara.

Vi jobbar främst mot fordonsindustrin och därmed många olika typer av spännande uppdrag.

Vi tar löpande emot ansökningar och just nu ser vi fler förfrågningar rörande elektronik och mjukvara.

Har du erfarenhet från hårdvarukonstruktion och vill vara med och utveckla morgondagens elektronik och mjukvara och har några års erfarenhet från likande arbetsuppgifter? Är du civil eller högskole ingenjör från tex mekatronik, elektro eller liknande?

Meriterande är erfarenhet från Matlab/Simulink, CANalyser

I en befattning som inköpsplanerare eller inköpsassistent på Condesign hjälper du våra kunder att sköta upphandlingar och göra upp avtal. Vi arbetar såväl strategiskt som operativt. Vi erbjuder våra kunder inköpare med god erfarenhet och hög kompetens, både när det gäller inköp, kvalitets- och leveransfrågor.

Som kvalitetsingenjör kan du arbeta med kvalitetssäkring och validering av en grupp komponenter och leverantörer. Du hanterar reklamationer, driver och medverkar i projekt.

Har du erfarenhet av Lean Production, APQP/PPAP, SixSigma och FMEA är det meriterande. Är du dessutom en nyfiken, positiv och självständig person som gillar nya utmaningar, kan detta vara ditt val!

Logistiker är en yrkesroll där du arbetar med att planera produktionen i ett företag.

Du analyserar de olika stegen i produktionsprocessen och vad som krävs för att företaget ska nå sitt produktionsmål. Du ser till att rätt mängd komponenter köps in, att det i varje steg finns personal och maskiner på plats och att tidsplaner hålls för att varorna ska levereras i tid. Arbetet förutsätter kontakter med människor på olika nivåer i företaget under hela processen.

Som produktionstekniker ansvarar du för att utveckla och förbättra produktionen och förbereda produktionen inför produkt- och processförändringar.

Som medarbetare hos oss gillar du att hitta lösningar som ser till att helheten förbättras. Huvuduppgiften är bl.a. balansering; att ta fram instruktioner och ergonomiska förutsättningar för operatörerna. Det ligger i din natur att alltid ha ett ”leantänk”.

Jobbet kräver god kommunikationsförmåga för att etablera bra relationer med interna leverantörer och kunder.

Du är driftig och kan jobba självständigt. Du tar gärna egna initiativ samtidigt som du fungerar bra i team med andra tekniker i gruppen. Du trivs med att hantera flera olika uppgifter samtidigt.

I stort sett alla nya produkter vi kommer i kontakt med har någon form av inbyggda system. Mobiltelefoner, surfplattor, mikrovågsugnar, bilar osv; alla innehåller de processorer.

Som programmerare av inbyggda system är det du som ger produkterna det mesta av sina funktioner. Detta kräver god förståelse, både när det gäller datorns uppbyggnad och produkten den sitter i.

Är du teknikintresserad och kunnig inom mjukvaruutveckling av inbyggda system? Har du god förståelse för samspelet mellan elektronik och mjukvara? Är du strukturerad, noggrann och har god social kompetens? Då är detta något för dig!

Våra projektledare driver projekt med uppgift att säkerställa slutmål hos våra kunder. Som projektledare är din uppgift att göra kundens projekt framgångsrika. Vi ska alltid leverera med rätt kvalitet, enligt budget och enligt tidplan.

Vi har projektledare och projektkoordinatorer på uppdrag i både små och stora projekt.

Dina arbetsuppgifter blir att driva projekt och coacha organisationen. Du deltar i projektmöten och nätverksmöten. Du definierar scope, leverabler, tidplaner och kostnader. Du kommer också att leda gate review inför gatebeslut samt ge support till styrgrupper och andra projektledare i företaget.

Är du strukturerad, engagerad och har du goda ledaregenskaper? Skicka in din ansökan redan i dag.

Provning och verifiering kräver både teoretisk och praktisk bakgrund. Som provningsingenjör i vårt team kan du få ansvara för komponent-, system-, eller komplett provning inom många olika områden. Vi arbetar med testplanering, testledning, kalibrering, verifiering samt analys och mätteknik.

Vi söker ständigt medarbetare för arbete med provning och verifiering, både inom elektronik och mekanik.

Hör gärna av dig till oss!

Gunilla Bryngelsson

Projektledning, kvalite
+46(0)31-744 17 40
gunilla.bryngelsson@condesign.se

Mikael Jonasson

Elektronik
+46(0)31-744 17 30
mikael.jonasson@condesign.se

Kristin Hedelin

Mekanik
+46(0)31-744 17 75
kristin.hedelin@condesign.se

Mikael Zellén

Projektledning elektronik
+46(0)31-744 17 36
mikael.zellen@condesign.se